Gnet-Isp Group
Internet na dlanu

G-net je Wireless Internet Service Provider ( ISP ) ili internet provajder bezicnog interneta koji posluje vec punih 10 godina na teritoriji opstine Mladenovac i okolnim podrucjima. Osnovna delatnost preduzeca je vezana za sistem telekomunikacija, koji pored provajdinga bezicnog interneta podrazumeva i umrezavanje, servisiranje, nadogradnju, podrsku kao i prodaju racunara i pratece opreme. Kao preduzece koje posluje u svetu svakodnevnih inovacija u okviru tehnoloskog razvoja, zaposljava veci broj specijalizovanih radnika koji su obuceni za rad u sistemu i uvek spremni za svaki vid podrske i izlaska u susret svakom postojecem i potencijalnom korisniku. Uz odgovarajuci tip vlasnistva, drustvo sa ogranicenom odgovornoscu G-net posluje kroz ogranizacionu strukturu u vidu komercijalnog, tehnickog i nabavnog sektora koju vodi generalni direktor Goran Lazarevic.

urlg

G-net Internet pruza potpuna internet resenja za stalno povezivanje na internet. U potpunosti zadovoljava potrebe korisnika svih profila - od individualnih koji cene posvecenost i licni kontakt do firmi koje ocekuju sigurnu i efikasnu vezu sa internetom u svako doba dana. Servis sa stalnim pristupom i garantovanim protokom u svakom trenutku Vam obezbedjuje pouzdanu i ekonomicnu vezu sa internetom.

G-net Wireless Internet je ISP provajder koji radi sa kvalitetnom opremom i svi zaposleni su uvek spremni da izadju u susret velikom broju korisnika bezicnog interneta.

O tome govore i reference iza kojih stojimo, a to su sve najvece fabrike i korporacije u okruzenju i sire.

Wireless internet je najisplativija, a ujedno i najkvalitetnija mogucnost povezivanja, zato sto je linija fiksnog telefona uvek slobodna, a troskovi koriscenja usluge prilagodjeni svakom korisniku.